Snelle levertijden zonder extra kosten
Offerte binnen 24 uur (werkdagen)
Bedrukking vanaf 6 stuks
Personalisatie, maar dan goedkoper
Snelheid, flexibiliteit en originaliteit
nl decorate it

Waterglas stapel Grande S 31 cl.

Vanaf: 1,65

Excl. BTW

Decoratie categorie: A

Bedrukking NL

  • Bedrukt of onbedrukt? *

  • Logo uploaden *

    Plaats in dit veld de download link van je logo. (Upload het logo bijvoorbeeld via Wetransfer.com) of stuur ons een e-mail met je logo via commercial@decorate-it.be. Graag aanleveren als vector bestand in .pdf .eps of .ai

  • Aantal kleuren logo *

  • Logo positie *

Product totaal

Opties totaal

Totaal generaal

Eigenschappen

Extra informatie

merk

Pasabahce

Decoratiecategorie

A

Artikel diameter

89

Artikel hoogte

98

Artikel kleur

transparant

Decoratie breedte

50

Decoratie hoogte

50

Decoratie oppervlakte

2500

Gewicht

275

Inhoud randvol

31

Materiaal

Glas

Meerkleurendruk

Ja

Ronddruk

Ja

Verpakkingsaantal

12

Omschrijving

Waterglas stapel Grande S 31 cl. is slechts een artikel uit ons volledige assortiment. Je kan via de link glaswerk een uitgebreider overzicht vinden van bierglazen, wijnglazen, champagneglazen, cocktailglazen, drinkglazen, shotglazen, warme dranken glazen van onze glasleveranciers. Zo goed als elk glas kunnen wij aanleveren! Enkele merken zijn Arcoroc, Bormioli Rocco, Durobor, Libbey, Ronaglas, Royal Leerdam en Spiegelau. Bijna alle glazen kan u laten bedrukken met eigen design/logo of tekst op.

Met ons uitgebreid assortiment vindt u de glazen voor de bijhorende drank dat u zoekt. Zijn het glazen voor een horeca zaak zoals restaurants of koffiebars, glazen voor verhuur of catering, glazen voor bedrijfskantines of verenigingen, glazen voor een festiviteit, glazen voor particulieren, wij leveren zowel bedrukte als onbedrukte glazen.

U kan geheel vrijblijvend via ‘offerteformulier’ een aanvraag doen van de gewenste glazen. Hebt u enkele vragen dan kan u via ‘contactformulier’ met ons contact opnemen. Wij helpen u graag verder!

Materiaal
U hebt verschillende vormen en soorten glaswerk zoals gehard glas (tempered glas) en niet gehard glas (geperst glas). Naargelang de drank is de keuze van het glas belangrijk want niet alle glazen zijn geschikt om te bedrukken. Glazen gemaakt van gehard glas ofwel tempered glas en dubbelwandig glas zijn bruikbaar voor warme dranken. Koffie- en theeglazen moeten van gehard of dubbelwandig glas zijn want daar kunnen warme dranken in geserveerd worden. Gehard glas heeft een speciale bewerking ondergaan, eerst verhit tot boven 600 graden en dan heel snel afgekoeld. Daarna weer langzaam opgewarmd en dan langzaam afgekoeld. Mocht het glas breken dan valt het glas uiteen in kleine brokjes zonder scherp te zijn. Een gehard glas kunnen we wel bedrukken met een 2 componenten inkt, met als voordeel dat het glas gehard blijft, maar als nadeel dat de kleurkeuze beperkt blijft en totaal niet kras- en vaatwasmachinebestendig zijn. Moest je de normale procedure volgen zoals bij een niet gehard glas, dan verdwijnen de speciale eigenschappen van dit glas als ze nog een keer ingebrand worden. Dubbelwandige glazen, deze zijn gemaakt van borosilicaat glas en zijn sterk hittebestendig maar helemaal niet geschikt om in te branden. Glazen gemaakt van niet gehard glas ofwel geperst glas zijn bruikbaar voor dranken onder de 80 graden. Deze glazen kunnen allemaal bedrukt worden met zowel zeefdruk of transferdruk techniek.
Glazen bedrukken

Door het bedrukken van glazen met uw naam, een eigen ontwerp, een design/logo, of een reclame boodschap op, worden de bedrukte glazen een onderdeel van u persoonlijk als particulier, of een onderdeel van uw eigen identiteit van uw bedrijf. Dit is stijlvol en kwalitatief voor u persoonlijk, of voor ondersteuning van uw bedrijf, zodat u gepersonaliseerde, herkenbare en hoogwaardige producten heeft waarmee u uw klanten extra kunt verwennen.
Wij zijn specialist in alle soorten bedrukte glazen. Van bierglazen tot water- en frisdrankglazen, van cocktailglazen tot shotglazen, of van champagneglazen tot wijnglazen. Gaat het om kleine aantallen (vanaf 6 stuks) of grote aantallen glazen, Decorate-it kan het allemaal voor u bedrukken. Van 1 kleurige bedrukking tot 8 kleurige (full color) bedrukking. Wij bieden u alle mogelijkheden aan om uw wensen op glasbedrukking te realiseren.
Wij maken met plezier een offerte voor u op! Hebt u toch nog een vraag die u niet tussen onze meest gestelde vragen vindt, dan kan u deze steeds stellen via het contactformulier. Wij hebben altijd één aanspreekpunt voor u.

Drukkleur prijzen

Drukkleur prijzen

Aantal
1 kleur
2 kleuren
3 kleuren
4 kleuren
5 kleuren
6 kleuren
7 kleuren
8 kleuren
50
1.7
2.15
2.6
3.05
3.5
3.95
4.4
4.85
100
1.6
2.05
2.5
2.95
3.4
3.85
4.3
4.75
250
1.5
1.95
2.4
2.85
3.4
3.75
4.2
4.65
500
1.4
1.85
2.3
2.75
3.2
3.65
4.1
4.55
1000
1.3
1.75
2.2
2.65
3.1
3.55
4
4.45
2000
1.2
1.65
2.1
2.55
3
3.45
3.9
4.35