Snelle levertijden zonder extra kosten
Offerte binnen 24 uur (werkdagen)
Bedrukking vanaf 6 stuks
Personalisatie, maar dan goedkoper
Snelheid, flexibiliteit en originaliteit
nl decorate it

Kannen & Karaffen

Filter
Prijs
312
Artikel breedte
Meer opties
Artikel diameter
Meer opties
Artikel hoogte
Meer opties
Artikel kleur
Meer opties
Artikel lengte
Meer opties
Inhoud randvol
Meer opties
Materiaal
Meer opties
Meerkleurendruk
Merk
Meer opties
Ronddruk
Verpakkingsaantal
Meer opties

Kannen en karaffen laten bedrukken?

Wilt u graag uw identiteit op een stijlvolle manier laten zien en al uw kannen en karaffen laten bedrukken?
Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van glazen, porselein en servies voor particulieren, of horecagelegenheden, of bedrijven, of verenigingen. Dan krijgt u gepersonaliseerde, herkenbare, unieke en hoogwaardige producten waarmee u klanten/gasten extra kunt verwennen. Al vanaf 6 stuks per artikel kan u bestellen met of zonder eigen naam, design/logo, of reclameboodschap op. Wij leggen u graag uit op welke manieren wij kannen en karaffen bedrukken en wat de mogelijkheden voor u zijn.

Soorten kannen en karaffen bedrukken

Wij hebben een ruim assortiment aan kannen en karaffen, geschikt voor allerlei dranken, dat het nu gaat om plat of bruis water, fruitsap, melk,… al onze kannen en karaffen kan u laten bedrukken, met uw eigen naam, design/logo, reclameboodschap op. Dan hebt u unieke, persoonlijke en herkenbare kannen en karaffen. Op een receptie van een opening van een nieuwe zaak, op een mosselfestijn van de scouts, op een buurtfeest die door een cateraar verzorgd wordt kunnen kannen en karaffen niet ontbreken. Allerlei dranken zoals fruitsappen, huiswijnen en plat water kunnen zo in kannen en karaffen op de feesttafel staan.

Kannen en karaffen met zeefdruk bedrukken

Wij hebben twee technieken om kannen en karaffen te bedrukken. Een eerste techniek is met zeefdruk of ook wel direct druk genoemd. Hierbij wordt het eigen ontwerp, design/logo door middel van een zeef met keramische inkt rechtstreeks op de kan of karaf gedrukt. Deze inkt bestaat uit gemalen glas, voorzien van een kleurstof. Nadien gaat de kan of karaf de oven in en wordt de bedrukking ingebrand. Deze techniek wordt het meeste gebruikt want hier kunnen we in korte tijd grote hoeveelheden van kannen en karaffen samen bedrukken.

Kannen en karaffen met transferdruk bedrukken

De tweede techniek is met transferdruk, ook wel decalcomaniedruk genoemd. Grote witte vellen papier worden per kleur bedrukt met de keramische inkt. Na het droogproces wordt het logo uitgeknipt en in water gelegd. De speciale bovenste laag van de keramische inkt komt los en dan bekomt men een sticker/etiket dat handmatig op de kan of karaf worden aangebracht. Nadien gaan deze nog de oven in en hebt u gepersonaliseerde kannen en karaffen.

Kannen en karaffen bedrukken bij Decorate-it

U kan al vanaf 6 stuks kannen of karaffen laten bedrukken bij Decorate-it. Bij elke techniek kunnen we met maximum acht verschillende kleuren werken. Hierdoor kunnen we zo dicht mogelijk bij uw kleuren van uw ontwerp, design, logo geraken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, of wilt u vrijblijvend een offerte? Neem via ons contactformulier of offerteformulier contact met ons op. Wij helpen u heel graag verder!

Filter
Prijs
312
Artikel breedte
Meer opties
Artikel diameter
Meer opties
Artikel hoogte
Meer opties
Artikel kleur
Meer opties
Artikel lengte
Meer opties
Inhoud randvol
Meer opties
Materiaal
Meer opties
Meerkleurendruk
Merk
Meer opties
Ronddruk
Verpakkingsaantal
Meer opties