Snelle levertijden zonder extra kosten
Offerte binnen 24 uur (werkdagen)
Bedrukking vanaf 6 stuks
Personalisatie, maar dan goedkoper
Snelheid, flexibiliteit en originaliteit
nl decorate it

Divers

Divers

Onder divers vindt u bestek, geschenkensets, verpakkingen en asbakken. Wilt u graag uw bestek van uw restaurant laten graveren? Wilt u graag iemand voor zijn huwelijk een geschenkset geven? Wilt u graag aan uw medewerkers van uw bedrijf enkele mokken geven met een boodschap op en dit in een mooie verpakking? Wilt u graag in uw zomerbar asbakken hebben met of zonder uw logo?
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, of wilt u vrijblijvend een offerte? Neem via ons contactformulier of offerteformulier contact met ons op. Wij helpen u heel graag verder!

Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van porselein, servies en glazen voor particulieren, of horecagelegenheden, of bedrijven, of verenigingen. Dan krijgt u gepersonaliseerde, herkenbare, unieke en hoogwaardige producten waarmee u klanten/gasten extra kunt verwennen. U kan ook zonder bedrukking al onze artikels bestellen.
Al vanaf 6 stuks per artikel kan u bestellen met of zonder eigen naam, design/logo, of reclameboodschap op. Wij leggen u graag uit op welke manieren wij porselein of glaswerk bedrukken en wat de mogelijkheden voor u zijn.

Hoe wij porselein of glaswerk met logo bedrukken

Wij gebruiken twee verschillende technieken om porselein of glaswerk te bedrukken met uw eigen naam, design/logo, reclameboodschap op.
De eerste techniek is met zeefdruk, ook wel direct druk genoemd. Door middel van een zeef en keramische inkt wordt de bedrukking op het porselein of het glas geplaatst. Nadien worden deze op hoge temperatuur in de oven gezet zodat de bedrukking erin gebrand wordt. In dit soepele proces kunnen we in korte tijd grote hoeveelheden porselein of glaswerk samen bedrukken.
De tweede techniek is met transferdruk, ook wel decalcomanie genoemd. Grote witte vellen papier worden per kleur bedrukt. Na het droogproces wordt het logo uitgeknipt en in water gelegd. De speciale bovenste laag van de keramische inkt komt los en dan bekomt men een sticker/etiket dat handmatig op het porselein of het glas worden aangebracht. Nadien gaan deze nog de oven in en hebt u gepersonaliseerde porselein.