Snelle levertijden zonder extra kosten
Offerte binnen 24 uur (werkdagen)
Bedrukking vanaf 6 stuks
Personalisatie, maar dan goedkoper
Snelheid, flexibiliteit en originaliteit
nl decorate it

Koffiekoppen en schotels

Filter
Prijs
18
Artikel breedte
Meer opties
Artikel diameter
Meer opties
Artikel hoogte
Meer opties
Artikel kleur
Meer opties
Artikel lengte
Meer opties
Inhoud randvol
Meer opties
Materiaal
Meer opties
Meerkleurendruk
Merk
Meer opties
Ronddruk
Verpakkingsaantal
Meer opties

Koffietas bedrukken

Bent u op zoek naar bedrukte koffietassen? Decorate-it personaliseert uw koffietassen in een handomdraai! Of u nu op zoek bent naar stijlvolle koffietassen voor in uw horecaonderneming, voor op kantoor, voor een vereniging of voor een verjaardag, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij bedrukken koffietassen al vanaf een oplage van 6 stuks. U kunt zelf helemaal bepalen wat u graag op de koffietassen zou willen bedrukken. Een logo, naam of leuke boodschap, het is allemaal mogelijk. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?

Uw eigen koffietas personaliseren

Wij bedrukken uw koffietassen snel, vakkundig en met een aangenaam prijskaartje. Onze mokken zijn van hoge kwaliteit en uiteraard vaatwasser bestendig. Zo kunt u op uw bedrukte servies vertrouwen in uw drukke horecazaak. Kies zelf de perfecte tas voor uw bestelling en maak of kies het perfecte ontwerp voor uw koffietas. Wilt u liever dat wij een ontwerp maken? Wij leveren zowel aan particulieren als aan onze zakelijke klanten een persoonlijke service. Uiteraard sturen we het digitale ontwerp op voordat we de order klaarmaken zodat u een exact beeld heeft van hoe het eindresultaat eruit komt te zien.

Koffietas met logo voor uw onderneming?

Of u nu werkzaam bent in de horeca, op kantoor of in de retail, koffietassen bedrukken voor uw gasten, collega’s of zakenpartners is altijd een goed idee. Een koffietas met logo is niet alleen zeer geschikt voor in restaurants maar is ook ideaal als relatiegeschenk of voor in een kerstpakket. Creëer een professionele sfeer in uw werkomgeving dankzij ieders koffietas met logo. Het is helemaal aan u hoe u deze zou willen personaliseren, wij zorgen ervoor dat alles naar wens is en de tassen keurig worden bedrukt. Decorate-it staat voor snelheid, flexibiliteit en originaliteit.

Profiteer van onze service

Bij Decorate-it bent u niet alleen verzekerd van de beste kwaliteit, maar kunt u ook profiteren van onze snelle levertijden. Is het uw eerste bestelling? Dan krijgt u uw nieuwe bedrukte koffietassen al binnen 3-4 weken binnen. Plaatst u een herhalingsorder? Dan kunt u na een schappelijke 2-3 weken uw eindresultaat verwachten. Gedurende heel het project heeft u contact met dezelfde medewerker van Decorate-it zodat de lijntjes zo kort mogelijk blijven en u eenvoudig en open kunt communiceren. Zo kunt u te allen tijde al uw vragen kwijt en checken we altijd bij u in voor een akkoord. Voordat u een akkoord geeft op de gehele bestelling, bespreken we alles van te voren uitgebreid met u. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan en bent u gegarandeerd tevreden met uw bedrukte koffietassen.

Wilt u uw koffietassen laten bedrukken?

Zou u graag een bestelling willen doorgeven? Bekijk hier wat we voor u kunnen doen! Heeft u nog vragen over onze werkwijze of wat uw mogelijkheden zijn bij het laten bedrukken van koffietassen? Neem dan gerust contact met ons op, we beantwoorden graag al je vragen en geven je een persoonlijk en professioneel advies. Decorate-it, uw simpele oplossing voor uw bedrukking.

Filter
Prijs
18
Artikel breedte
Meer opties
Artikel diameter
Meer opties
Artikel hoogte
Meer opties
Artikel kleur
Meer opties
Artikel lengte
Meer opties
Inhoud randvol
Meer opties
Materiaal
Meer opties
Meerkleurendruk
Merk
Meer opties
Ronddruk
Verpakkingsaantal
Meer opties