Snelle levertijden zonder extra kosten
Offerte binnen 24 uur (werkdagen)
Bedrukking vanaf 6 stuks
Personalisatie, maar dan goedkoper
Snelheid, flexibiliteit en originaliteit
nl decorate it

FAQ

Heeft u een vraag voor ons? Onderstaande lijst beantwoordt al een groot deel van de meest gestelde vragen. Wanneer uw vraag er niet bij staat kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier. U krijgt steeds één aanspreekpunt voor al uw vragen.

Bedrukking op GLAS is krasvast en afwasbestendig.

Bedrukking op PORSELEIN is krasvast en vaatwasmachinebestendig.

Decorate-it levert zowel aan bedrijven als aan particulieren in binnen- en buitenland.

De minimale afname is een volle verpakking per artikel. In vele gevallen zal dit om 6 stuks per artikel gaan. U vindt deze informatie terug op de product pagina van het desbetreffende artikel.

Wij hanteren een meer- of minderleveringspercentage van 10 % voor bedrukte artikelen, uit een afwijkend afleveraantal kan geen enkele klacht voortkomen, ook geen verplichting tot nalevering. Voor niet bedrukte artikelen is dit niet van toepassing.

De door u opgegeven RAL kleuren trachten wij zo goed mogelijk te benaderen, wij hanteren echter een marge van 10 % qua toegestaan kleurverschil.

Alle prijzen op de website en in de prijslijst zijn exclusief opdruk en exclusief b.t.w.. Prijzen opdruk zijn op aanvraag i.v.m. met het aantal wat bepalend is voor de prijs. Wel met een maximaal formaat (5×5)cm.

Dit kan zeker! Alleen het bewerken van aangeleverde goederen gebeurt geheel op risico van de opdrachtgever.

De normale levertermijn bedraagt 3 weken na goedkeuring van het grafisch ontwerp. Voor herhalingsopdrachten bedraagt de levertermijn, als er niets aan het grafisch ontwerp veranderd, 2 weken. Graag bij herhalingsopdrachten, een model van een eerdere levering mee sturen, dan kunnen wij daardoor eventuele afwijkingen tot een minimum beperken. Voor volledige kleur (full color) opdrachten geldt een minimale levertijd van 4 weken.

Bij voorkeur ontvangen wij uw grafisch ontwerp digitaal, dus per e-mail of via WeTransfer. Wij kunnen overweg met de volgende bestanden, PDF, EPS, CDR of Ai. Bestandstypes voor foto’s : JPG of Tiff ( resolutie > 200 dpi )

Gelieve teksten om te zetten naar vormen. Indien dit niet mogelijk is moeten de gebruikte lettertypen (voor PC) meegeleverd worden.

Bij volledige kleur (full color) afbeeldingen kan het noodzakelijk zijn 1 of meerdere steunkleuren te gebruiken, indien dit het geval is zullen wij u hierover direct informeren en een exacte prijs afstemmen.

Bij het gebruik van volledige kleur (full color) afbeeldingen met rasters is het nodig een rasterpunt beneden de 15 % naar 15 % te brengen en alles boven de 85 % terug te brengen naar 85 % (onder de 15 % valt het beeld weg en boven de 85 % loopt het beeld vol).

Ja dit kan zeker, wel enkel per volle verpakking. Niet per stuk.