Snelle levertijden zonder extra kosten
Offerte binnen 24 uur (werkdagen)
Bedrukking vanaf 6 stuks
Personalisatie, maar dan goedkoper
Snelheid, flexibiliteit en originaliteit
nl decorate it

Glaswerk

Glazen laten bedrukken

Wilt u graag uw identiteit op een stijlvolle manier laten zien? Dan kan u al uw glazen laten bedrukken met uw eigen naam, design/logo, reclameboodschap op. Of het nu gaat om een bedrukt speciaal cocktailglas, wijnglazen met logo, glazen flessen bedrukken, of het bedrukken van al uw water- en frisdrankglazen. We kunnen het allemaal.

Glazen bedrukken voor de horeca

Decorate-it is gespecialiseerd in het bedrukken van glazen voor de horeca. Voor elke gelegenheid kan u alle glazen laten graven of glazen laten bedrukken. Voor zowel het ontbijt, als voor de lunch als voor het diner. Daarnaast kunnen wij ook al uw porselein bedrukken dat uw eigen identiteit van uw horecagelegenheid laat zien aan uw klanten/gasten.

Wij bedrukken de volledige inboedel aan glazen en porselein van uw horecazaak, in uw eigen identiteit van uw zaak, zodat u gepersonaliseerde, herkenbare, unieke en hoogwaardige producten heeft waarmee u uw klanten/gasten extra kunt verwennen. We vertellen u wat de mogelijkheden zijn en hoe we dit doen.

Glazen bedrukken met zeefdruk

Zeefdruk of “direct druk” is de meest voorkomende methode om glazen te laten bedrukken. Hiervoor gebruiken wij een zeef met keramische verven, gemaakt van gemalen glas met een kleurpigment. Dit drukken we rechtstreeks op het glas in tegenstelling tot glazen laten graveren. Aan de keramische inkt kunnen wij maximaal acht kleuren toevoegen. Hierdoor kunnen we bijna alle eigen identiteiten van bedrijven, zoals logo’s, op het glas bedrukken.
Als het glas bedrukt is, wordt de bedrukking ingebrand bij een temperatuur van 650 graden. Zo ontstaat een duurzame bedrukking. Na deze procedure heeft u perfect gepersonaliseerde glazen. Met deze methode kunnen wij grotere hoeveelheden glazen tegelijkertijd met het design/logo van uw bedrijf of een andere bedrukking voorzien. Met zeefdruk kunnen wij dus vrij snel uw volledig glaswerk, maar ook grote partijen porselein, zoals al uw borden bedrukken.

Glazen bedrukken met transferdruk

Bevat uw logo meerdere kleuren of zeer fijne details? Dan kan dit met transferdruk of hoe de naam het al zegt, bedrukking via transfer of ook wel decalcomaniedruk genoemd. Dankzij deze techniek kunnen we de meest gedetailleerde logo’s op glazen bedrukken. Dit vraagt om precisie en handwerk. Deze transferdruk gebeurt door middel van grote witte vellen papier met daarop een laklaag. De bedrukking wordt per kleur aangebracht op het transferpapier, hierdoor komen alle details mooi uit. Wanneer de eerste kleur gedrukt is, moet het vel vier uur drogen, daarna kan de volgende kleur gedrukt worden. Dit herhaalt zich voor alle kleuren van het logo. Na de laatste kleur wordt er een laklaag over het logo gedrukt om de kleuren af te sluiten. Wanneer de laklaag droog is, worden de logo’s uit de transfervellen geknipt of gesneden. Met water weken we ze vervolgens los van het papier en dan vormt zich dat tot een soort sticker/etiket. Onze specialisten positioneren het design/logo vervolgens met de hand op de juiste positie en strijken het goed aan om het overtollige water af te voeren en luchtbellen te verwijderen. Tot slot gaan de glazen de oven in bij een temperatuur van 650 graden en heeft u nadien gepersonaliseerde glazen dat volledig in uw eigen identiteit van uw bedrijf zijn.

Glazen bedrukken bij Decorate-it

Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van glazen, porselein en servies voor particulieren en bedrijven. Bij een afname vanaf 6 stuks kunnen we al uw glazen, porselein en servies bedrukken.
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Neem dan gerust contact met ons op zodat we u zo goed mogelijk verder kunnen helpen.