Snelle levertijden zonder extra kosten
Offerte binnen 24 uur (werkdagen)
Bedrukking vanaf 6 stuks
Personalisatie, maar dan goedkoper
Snelheid, flexibiliteit en originaliteit
nl decorate it

Bierglazen

Filter
Prijs
15
Artikel breedte
Meer opties
Artikel diameter
Meer opties
Artikel hoogte
Meer opties
Artikel kleur
Meer opties
Artikel lengte
Meer opties
Inhoud randvol
Meer opties
Materiaal
Meer opties
Meerkleurendruk
Merk
Meer opties
Ronddruk
Verpakkingsaantal
Meer opties

Bierglazen laten bedrukken?

Wilt u graag uw identiteit op een stijlvolle manier laten zien en al uw bierglazen laten bedrukken?
Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van glazen, porselein en servies voor particulieren, of horecagelegenheden, of bedrijven, of verenigingen. Dan krijgt u gepersonaliseerde, herkenbare, unieke en hoogwaardige producten waarmee u klanten/gasten extra kunt verwennen. Al vanaf 6 stuks per artikel kan u bestellen met of zonder eigen naam, design/logo, of reclameboodschap op. Wij leggen u graag uit op welke manieren wij bierglazen bedrukken en wat de mogelijkheden voor u zijn.

Soorten bierglazen bedrukken

Wij hebben een ruim assortiment aan bierglazen, geschikt voor elk bier, die u kan laten bedrukken, met uw eigen naam, design/logo, reclameboodschap op. Dan hebt u unieke, persoonlijke en herkenbare bierglazen. Een perfect bierglas is van essentieel belang voor elke bierliefhebber. Er zijn vele soorten bier dus ieder bier moet in een passend bierglas gepresenteerd worden zodat, zowel de smaak als de uitstraling kloppen. Wij hebben kleine, stapelbare bierglazen zoals pilsglazen die handig zijn voor kroegen. Wij hebben speciale bierglazen en bierpullen die niet kunnen ontbreken in een biercafé of hotelbar zoals voor trappisten, blonde biertjes, donkere biertjes, of tapbieren. Een waar feest om al uw klanten/gasten te verwennen.

Bierglazen met zeefdruk bedrukken

Wij hebben twee technieken om bierglazen te bedrukken. Een eerste techniek is met zeefdruk of ook wel direct druk genoemd. Hierbij wordt het eigen ontwerp, design/logo door middel van een zeef met keramische inkt rechtstreeks op het bierglas gedrukt. Deze inkt bestaat uit gemalen glas, voorzien van een kleurstof. Nadien gaat het bierglas de oven in en wordt de bedrukking ingebrand. Deze techniek wordt het meeste gebruikt want hier kunnen we in korte tijd grote hoeveelheden van bierglazen samen bedrukken.

Bierglazen met transferdruk bedrukken

De tweede techniek is met transferdruk, ook wel decalcomaniedruk genoemd. Grote witte vellen papier worden per kleur bedrukt met de keramische inkt. Na het droogproces wordt het logo uitgeknipt en in water gelegd. De speciale bovenste laag van de keramische inkt komt los en dan bekomt men een sticker/etiket dat handmatig op de bierglazen worden aangebracht. Nadien gaan deze nog de oven in en hebt u gepersonaliseerde bierglazen.

Bierglazen bedrukken bij Decorate-it

U kan al vanaf 6 stuks bierglazen laten bedrukken bij Decorate-it. Bij elke techniek kunnen we met maximum acht verschillende kleuren werken. Hierdoor kunnen we zo dicht mogelijk bij uw kleuren van uw ontwerp, design, logo geraken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, of wilt u vrijblijvend een offerte? Neem via ons contactformulier of offerteformulier contact met ons op. Wij helpen u heel graag verder!

Filter
Prijs
15
Artikel breedte
Meer opties
Artikel diameter
Meer opties
Artikel hoogte
Meer opties
Artikel kleur
Meer opties
Artikel lengte
Meer opties
Inhoud randvol
Meer opties
Materiaal
Meer opties
Meerkleurendruk
Merk
Meer opties
Ronddruk
Verpakkingsaantal
Meer opties