Snelle levertijden zonder extra kosten
Offerte binnen 24 uur (werkdagen)
Bedrukking vanaf 6 stuks
Personalisatie, maar dan goedkoper
Snelheid, flexibiliteit en originaliteit
nl decorate it

Koffiekoppen en schotels sets

Filter
Prijs
311
Artikel breedte
Meer opties
Artikel diameter
Meer opties
Artikel hoogte
Meer opties
Artikel kleur
Meer opties
Artikel lengte
Meer opties
Inhoud randvol
Meer opties
Materiaal
Meer opties
Meerkleurendruk
Merk
Meer opties
Ronddruk
Verpakkingsaantal
Meer opties

Koffiekop en schotel sets laten bedrukken?

Wilt u graag uw identiteit op een stijlvolle manier laten zien en al uw koffiekop en schotel sets laten bedrukken?
Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van porselein, servies en glazen voor particulieren, of horecagelegenheden, of bedrijven, of verenigingen. Dan krijgt u gepersonaliseerde, herkenbare, unieke en hoogwaardige producten waarmee u klanten/gasten extra kunt verwennen. Al vanaf 6 stuks per artikel kan u bestellen met of zonder eigen naam, design/logo, of reclameboodschap op. Wij leggen u graag uit op welke manieren wij koffiekop en schotel sets bedrukken en wat de mogelijkheden voor u zijn.

Witte koffiekop en schotel sets bedrukken

Wij hebben een ruim assortiment aan witte koffiekop en schotel sets die u kan laten bedrukken, met uw eigen naam, design/logo, reclameboodschap op. Dan hebt u unieke, persoonlijke en herkenbare koffiekop en schotel sets. Er bestaan verschillende varianten zoals koffiekop, espressokop, cappuccinokop en bijhorende schotels. Of de koffiekop en schotel sets worden gebruikt in een pannenkoekenhuis, of in een zaal waar koffietafels gehouden worden, of in een voetbalkantine, wij kunnen al de koffiekop en schotel sets laten bedrukken op de manier hoe u dit graag wilt.

Gekleurde koffiekop en schotel sets bedrukken

Wij hebben naast witte koffiekop en schotel sets ook een ruim assortiment aan gekleurde koffiekop en schotel sets die u kan laten bedrukken, met uw eigen naam, design/logo, reclameboodschap op. Dan hebt u gekleurde, unieke, persoonlijke en herkenbare koffiekop en schotel sets. Er bestaan verschillende gekleurde varianten zoals koffiekop, espressokop, cappuccinokop en bijhorende schotels. Met variaties in verschillende kleuren kunt u uw hotel of brasserie voorzien van een kleurrijk tintje. Zelfs in een tapasbar misstaan verschillende gekleurde koffiekop en schotel sets niet. Welke u ook kiest, we kunnen ze allemaal personaliseren door ze voor u te bedrukken.

Hoe wij de koffiekop en schotel sets met logo bedrukken

Wij gebruiken twee verschillende technieken om de koffiekop en schotel sets te bedrukken met uw eigen naam, design/logo, reclameboodschap op.
De eerste techniek is met zeefdruk, ook wel direct druk genoemd. Door middel van een zeef en keramische inkt wordt de bedrukking op de koffiekop en schotel sets geplaatst. Nadien worden deze koffiekop en schotel sets op hoge temperatuur in de oven gezet zodat de bedrukking erin gebrand wordt. In dit soepele proces kunnen we in korte tijd grote hoeveelheden koffiekop en schotel sets samen bedrukken.
De tweede techniek is met transferdruk, ook wel decalcomaniedruk genoemd. Grote witte vellen papier worden per kleur bedrukt. Na het droogproces wordt het logo uitgeknipt en in water gelegd. De speciale bovenste laag van de keramische inkt komt los en dan bekomt men een sticker/etiket dat handmatig op de koffiekop en schotel sets worden aangebracht. Nadien gaan deze nog de oven in en hebt u gepersonaliseerde koffiekop en schotel sets.

Koffiekop en schotel sets bedrukken bij Decorate-it

U kan al vanaf 6 stuks koffiekop en schotel sets laten bedrukken bij Decorate-it. Bij elke techniek kunnen we met maximum acht verschillende kleuren werken. Hierdoor kunnen we zo dicht mogelijk bij uw kleuren van uw ontwerp, design, logo geraken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, of wilt u vrijblijvend een offerte? Neem via ons contactformulier of offerteformulier contact met ons op. Wij helpen u heel graag verder!

Filter
Prijs
311
Artikel breedte
Meer opties
Artikel diameter
Meer opties
Artikel hoogte
Meer opties
Artikel kleur
Meer opties
Artikel lengte
Meer opties
Inhoud randvol
Meer opties
Materiaal
Meer opties
Meerkleurendruk
Merk
Meer opties
Ronddruk
Verpakkingsaantal
Meer opties