Snelle levertijden zonder extra kosten
Offerte binnen 24 uur (werkdagen)
Bedrukking vanaf 6 stuks
Personalisatie, maar dan goedkoper
Snelheid, flexibiliteit en originaliteit
nl decorate it

Cocktailglazen

Filter
Prijs
25
Artikel breedte
Meer opties
Artikel diameter
Meer opties
Artikel hoogte
Meer opties
Artikel kleur
Meer opties
Artikel lengte
Meer opties
Inhoud randvol
Meer opties
Materiaal
Meer opties
Meerkleurendruk
Merk
Meer opties
Ronddruk
Verpakkingsaantal
Meer opties

Cocktailglazen laten bedrukken?

Wilt u graag uw identiteit op een stijlvolle manier laten zien en al uw cocktailglazen laten bedrukken?
Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van glazen, porselein en servies voor particulieren, of horecagelegenheden, of bedrijven, of verenigingen. Dan krijgt u gepersonaliseerde, herkenbare, unieke en hoogwaardige producten waarmee u klanten/gasten extra kunt verwennen. Al vanaf 6 stuks per artikel kan u bestellen met of zonder eigen naam, design/logo, of reclameboodschap op. Wij leggen u graag uit op welke manieren wij cocktailglazen bedrukken en wat de mogelijkheden voor u zijn.

Soorten cocktailglazen bedrukken

Wij hebben een ruim assortiment aan cocktailglazen, geschikt voor allerlei cocktail zoals margarita, pina colada, seks on the beach, moscow mule, frozen daiquiri, pornstar, mojito, gin tonics, die u kan laten bedrukken, met uw eigen naam, design/logo, reclameboodschap op. Dan hebt u unieke, persoonlijke en herkenbare cocktailglazen. We hebben een cocktailcoupe, een margartitaglas, een martiniglas, een mojitoglas, en verschillende soorten cocktailglazen om cocktails in te mixen. Een hippe cocktailbar, een trendy nachtclub, een hotelbar met specifieke cocktailglazen om uw klanten/gasten te verwennen. Elke cocktail verdiend het om in een mooi glas geserveerd te worden.

Cocktailglazen met zeefdruk bedrukken

Wij hebben twee technieken om cocktailglazen te bedrukken. Een eerste techniek is met zeefdruk of ook wel direct druk genoemd. Hierbij wordt het eigen ontwerp, design/logo door middel van een zeef met keramische inkt rechtstreeks op het cocktailglas gedrukt. Deze inkt bestaat uit gemalen glas, voorzien van een kleurstof. Nadien gaat het cocktailglas de oven in en wordt de bedrukking ingebrand. Deze techniek wordt het meeste gebruikt want hier kunnen we in korte tijd grote hoeveelheden van cocktailglazen samen bedrukken.

Cocktailglazen met transferdruk bedrukken

De tweede techniek is met transferdruk, ook wel decalcomaniedruk genoemd. Grote witte vellen papier worden per kleur bedrukt met de keramische inkt. Na het droogproces wordt het logo uitgeknipt en in water gelegd. De speciale bovenste laag van de keramische inkt komt los en dan bekomt men een sticker/etiket dat handmatig op de cocktailglazen worden aangebracht. Nadien gaan deze nog de oven in en hebt u gepersonaliseerde cocktailglazen.

Cocktailglazen bedrukken bij

U kan al vanaf 6 stuks cocktailglazen laten bedrukken bij Decorate-it. Bij elke techniek kunnen we met maximum acht verschillende kleuren werken. Hierdoor kunnen we zo dicht mogelijk bij uw kleuren van uw ontwerp, design, logo geraken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, of wilt u vrijblijvend een offerte? Neem via ons contactformulier of offerteformulier contact met ons op. Wij helpen u heel graag verder!

Filter
Prijs
25
Artikel breedte
Meer opties
Artikel diameter
Meer opties
Artikel hoogte
Meer opties
Artikel kleur
Meer opties
Artikel lengte
Meer opties
Inhoud randvol
Meer opties
Materiaal
Meer opties
Meerkleurendruk
Merk
Meer opties
Ronddruk
Verpakkingsaantal
Meer opties