Snelle levertijden zonder extra kosten
Offerte binnen 24 uur (werkdagen)
Bedrukking vanaf 6 stuks
Personalisatie, maar dan goedkoper
Snelheid, flexibiliteit en originaliteit
nl decorate it

Porselein bedrukken

Porselein bedrukken voor uw horeca onderneming

Wilt u graag uw identiteit op een stijlvolle manier laten zien? Dan kunt u al uw servies en porselein bedrukken met uw eigen naam, design/logo, reclameboodschap op. Of het nu gaat om een bedrukt koffiekopje met schoteltje, het bedrukken van uw tassen, of het bedrukken van verschillende soorten mokken. We kunnen het allemaal!

De voordelen van porselein bedrukken

  1. Maatwerk

Porselein bedrukken biedt de mogelijkheid tot maatwerk. U kunt verschillende ontwerpen, logo’s, afbeeldingen, en tekst toevoegen aan porseleinen voorwerpen, waardoor ze uniek en persoonlijk worden.

  1. Promotioneel gebruik

Porselein bedrukken kan worden ingezet als een effectief promotiemiddel voor bedrijven. Het bedrijfslogo kan bijvoorbeeld op mokken worden gedrukt en worden weggegeven als relatiegeschenken of als onderdeel van een marketingcampagne.

  1. Geschikt voor diverse sectoren

Porselein bedrukken is niet alleen geschikt voor commerciële toepassingen, maar ook voor gebruik in de horeca, de gezondheidszorg, en zelfs voor persoonlijk gebruik thuis. Voornamelijk voor horeca servies bieden we de ideale oplossing. 

  1. Professionele uitstraling

Porselein bedrukken met een bedrijfslogo of een specifiek ontwerp zorgt voor een professionele uitstraling in verschillende omgevingen, zoals restaurants of andere werkomgevingen.

  1. Herkenbaarheid vergroten

Door het bedrukken van porselein met een consistente branding, zoals een logo of kleurenschema, kan de herkenbaarheid van een merk worden vergroot. Dit helpt bij het creëren van een sterke merkidentiteit.

  1. Duurzaamheid

Wij gebruiken moderne technieken voor het porselein bedrukken. Dit zorgt voor duurzame resultaten. De bedrukking blijft langdurig intact, zelfs na dagelijks gebruik en wassen.

  1. Hoogwaardige uitstraling

Het bedrukken van porselein resulteert in een hoogwaardige en luxe uitstraling, waardoor het geschikt is voor de mooiste restaurants, lunchrooms en cafés.

Porselein bedrukken voor de horeca

Decorate-it is gespecialiseerd in het porselein bedrukken voor horeca servies, voor elke gelegenheid kan u al het porselein laten bedrukken! Voor zowel het ontbijtservies, als voor de lunch en het diner. Ook voor horeca servies groothandels zijn wij de ideale oplossing. Daarnaast kunnen wij ook al uw glazen bedrukken met de naam of het logo van uw horecagelegenheid. Wij bedrukken probleemloos uw volledige assortiment aan porselein en glazen van uw horeca servies, zodat u gepersonaliseerde, herkenbare, unieke en hoogwaardige producten heeft waarmee u uw klanten/gasten extra kunt verwennen. Wij zijn een zeer betrouwbare horeca servies groothandel. Wij vertellen u hier graag meer over de mogelijkheden!

Porselein bedrukken met zeefdruk

Zeefdruk of “direct druk” is de meest voorkomende methode om porselein te bedrukken. Hiervoor gebruiken wij een zeef met keramische verven, gemaakt van gemalen glas met een kleurpigment. Dit drukken we rechtstreeks op het porselein. Aan de keramische inkt kunnen wij maximaal acht kleuren toevoegen. Hierdoor kunnen we bijna alle eigen identiteiten van bedrijven, zoals logo’s, op het porselein bedrukken.

Als het porselein bedrukken gebeurd is, wordt uw naam of logo ingebrand bij een temperatuur van 650 graden. Zo ontstaat een duurzame bedrukking van het porselein. Na deze procedure heeft u perfect gepersonaliseerd porselein. Met een zeefdruk kunnen wij grotere hoeveelheden porselein tegelijkertijd met het design/logo van uw bedrijf of een andere bedrukking voorzien. Met zeefdruk kunnen wij dus vrij snel uw volledig horeca servies, maar ook grote partijen glazen, zoals al uw wijnglazen bedrukken. Perfect om porselein te bedrukken!

Porselein bedrukken met transferdruk

Bevat uw logo meerdere kleuren of zeer fijne details? Dan kan dit met transferdruk: bedrukking via transfer of decalcomaniedruk. Dankzij deze techniek kunnen we de meest gedetailleerde logo’s op porselein bedrukken. Dit vraagt om precisie en handwerk. Deze transferdruk gebeurt door middel van grote witte vellen papier met daarop een laklaag. De bedrukking wordt per kleur aangebracht op het transferpapier, hierdoor komen alle details mooi uit. Wanneer de eerste kleur gedrukt is, moet het vel vier uur drogen. Hierna kan de volgende kleur gedrukt worden. Dit herhaalt zich voor alle kleuren van het logo.

Het porselein bedrukken is dan nog niet helemaal klaar! Na de laatste kleur wordt er een laklaag over het logo gedrukt om de kleuren af te sluiten. Wanneer de laklaag droog is, worden de logo’s uit de transfervellen geknipt of gesneden. Met water weken we ze vervolgens los van het papier, waarna het zich tot een soort sticker/etiket vormt. Onze specialisten positioneren het design vervolgens met de hand op de juiste positie en strijken het goed aan om het overtollige water af te voeren en luchtbellen te verwijderen. Tot slot gaat het porselein de oven in bij een temperatuur van 650 graden en heeft u nadien gepersonaliseerd porselein dat volledig in uw eigen identiteit van uw bedrijf is. Ook voor horeca servies groothandel bieden wij een oplossing. Porselein bedrukken met een transferdruk zorgt voor gedetailleerde, heldere en langdurig mooie opdrukken.

Porselein bedrukken bij Decorate-it

Wij zijn gespecialiseerd in servies, glazen en porselein bedrukken voor elke horeca groothandel of horeca servies. Bij een afname vanaf 6 stuks kunnen we al uw porselein bedrukken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Neem dan gerust contact met ons op zodat we u zo goed mogelijk verder kunnen helpen. Decorate-it luistert naar uw wensen en zorgt voor een fantastisch eindresultaat!