Snelle levertijden zonder extra kosten
Offerte binnen 24 uur (werkdagen)
Bedrukking vanaf 6 stuks
Personalisatie, maar dan goedkoper
Snelheid, flexibiliteit en originaliteit
nl decorate it

Wie is Decorate-it?

Decorate-it zorgt al meer dan 10 jaar voor zowel particulieren als voor bedrijven, voor al uw bedrukt en onbedrukt glaswerk en porselein.

Om op een trouwpartij of babyborrel een extra persoonlijke inbreng te geven in al uw glaswerk of porselein, of een klein presentje met eigen design aan uw gasten te geven.

Om in een boetiekhotel of wellness al het glaswerk en porselein te voorzien van uw eigen logo om jouw gedekte tafel die herkenbaarheid te geven.

Om in een kantine van een bedrijf of op een bedrijfsfeestje een boodschap mee te geven aan uw personeel op het glaswerk.

Om in een restaurant of snackbar heel de inboedel van glas en porselein te voorzien van uw eigen design om dat extraatje te geven om uw klanten te verwennen. Decorate-it kan het voor u waarmaken.

Al vanaf 6 stuks per artikel kan u bestellen met of zonder eigen naam, design/logo, reclameboodschap op.

De ‘vanaf prijzen’ zijn altijd op de onbedrukte artikels. Alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Wij maken met plezier een offerte voor u op! Hebt u toch nog een vraag die u niet tussen onze meest gestelde vragen vindt, dan kan u deze steeds stellen via het contactformulier. Of je kan ons ook een berichtje sturen of bellen op het gsmnummer +32 469 15 62 80. Wij hebben altijd één aanspreekpunt voor u.

decorate-it glasses