Snelle levertijden zonder extra kosten
Offerte binnen 24 uur (werkdagen)
Bedrukking vanaf 6 stuks
Personalisatie, maar dan goedkoper
Snelheid, flexibiliteit en originaliteit
nl decorate it

Retourneren & Verzenden

Retourneren

Elke bestelling die bij decorate-it wordt geplaatst, wordt met veel zorg en aandacht ingepakt en verzonden. Het kan altijd voorkomen dat je niet helemaal tevreden bent, dat vinden we dan jammer, maar het is geen enkel probleem om het binnen 14 dagen te retourneren. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. Voor u artikelen retour stuurt, moet contact opgenomen worden met decorate-it ofwel via telefoon ofwel via e-mail. Graag willen we dan de reden vernemen, maar dit is zeker niet verplicht. Een voorwaarde voor het terugsturen van artikelen zijn dat deze ongeopend, onbeschadigd, ongebruikt en in de originele verpakking zitten.

Uitgezonderd voor gepersonaliseerde producten , die kunnen we helaas niet terugnemen. Deze producten zijn met een bepaalde tekst of naam aangepast waardoor deze duidelijk persoonlijk zijn. We gaan ook pas van start met bedrukken vanaf dat de drukproef door u goedgekeurd wordt en dat we de betaling hebben ontvangen.Verzenden

Voor onbedrukte artikelen is de normale levertermijn 3-4 werkdagen maximum en in functie van de beschikbaarheid.

Voor bedrukte producten is de normale levertermijn 3 weken na goedkeuring van het grafisch ontwerp. Voor herhalingsopdrachten bedraagt de levertermijn, als er niets aan het grafisch ontwerp veranderd, 2 weken. Graag bij herhalingsopdrachten, een model van een eerdere levering mee sturen, dan kunnen wij daardoor eventuele afwijkingen tot een minimum beperken. Voor volledige kleur (full color) opdrachten geldt een minimale levertijd van 4 weken.

Opgelet dit is steeds onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de verschillende artikelen.

De verzendkosten hangen af van het type artikel , de bestelde hoeveelheid  en de plaats van de levering. De verzendkosten worden finaal bevestigd tijdens het doorsturen van de offerte.