Snelle levertijden zonder extra kosten
Offerte binnen 24 uur (werkdagen)
Bedrukking vanaf 6 stuks
Personalisatie, maar dan goedkoper
Snelheid, flexibiliteit en originaliteit

Borden, schalen en kommen

Filter
Prijs
28
Artikel breedte
Meer opties
Artikel diameter
Meer opties
Artikel hoogte
Meer opties
Artikel kleur
Meer opties
Artikel lengte
Meer opties
Inhoud randvol
Meer opties
Materiaal
Meer opties
Meerkleurendruk
Merk
Meer opties
Ronddruk
Verpakkingsaantal
Meer opties

Borden, schalen en kommen laten bedrukken?

Wilt u graag uw identiteit op een stijlvolle manier laten zien en al uw borden, schalen en kommen laten bedrukken?
Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van porselein, servies en glazen voor particulieren, of horecagelegenheden, of bedrijven, of verenigingen. Dan krijgt u gepersonaliseerde, herkenbare, unieke en hoogwaardige producten waarmee u klanten/gasten extra kunt verwennen. Al vanaf 6 stuks per artikel kan u bestellen met of zonder eigen naam, design/logo, of reclameboodschap op. Wij leggen u graag uit op welke manieren wij borden, schalen en kommen bedrukken en wat de mogelijkheden voor u zijn.

Witte borden, schalen en kommen bedrukken

Wij hebben een ruim assortiment aan witte borden, schalen en kommen die u kan laten bedrukken, met uw eigen naam, design/logo, reclameboodschap op. Dan hebt u unieke, persoonlijke en herkenbare borden, schalen en kommen. Wij hebben verschillende varianten zoals diepe pastaborden, ovale borden en schalen. U kan zelfs uw heel servies laten bedrukken dat u een volledige set hebt. Of de borden, schalen en kommen worden gebruikt in een bedrijfskantine, of in een restaurant, of in een hotel, wij kunnen al het servies laten bedrukken op de manier hoe u dit graag wilt.

Hoe wij de borden, schalen en kommen met logo bedrukken

Wij gebruiken twee verschillende technieken om de borden, schalen en kommen te bedrukken met uw eigen naam, design/logo, reclameboodschap op.
De eerste techniek is met zeefdruk, ook wel direct druk genoemd. Door middel van een zeef en keramische inkt wordt de bedrukking op het porselein geplaatst. Nadien worden deze op hoge temperatuur in de oven gezet zodat de bedrukking erin gebrand wordt. In dit soepele proces kunnen we in korte tijd grote hoeveelheden porselein samen bedrukken.
De tweede techniek is met transferdruk, ook wel decalcomaniedruk genoemd. Grote witte vellen papier worden per kleur bedrukt. Na het droogproces wordt het logo uitgeknipt en in water gelegd. De speciale bovenste laag van de keramische inkt komt los en dan bekomt men een sticker/etiket dat handmatig op het porselein worden aangebracht. Nadien gaan deze nog de oven in en hebt u gepersonaliseerde borden, schalen en kommen.

Borden, schalen en kommen bedrukken bij Decorate-it

U kan al vanaf 6 stuks borden, schalen en kommen laten bedrukken bij Decorate-it. Bij elke techniek kunnen we met maximum acht verschillende kleuren werken. Hierdoor kunnen we zo dicht mogelijk bij uw kleuren van uw ontwerp, design, logo geraken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, of wilt u vrijblijvend een offerte? Neem via ons contactformulier of offerteformulier contact met ons op. Wij helpen u heel graag verder!

Filter
Prijs
28
Artikel breedte
Meer opties
Artikel diameter
Meer opties
Artikel hoogte
Meer opties
Artikel kleur
Meer opties
Artikel lengte
Meer opties
Inhoud randvol
Meer opties
Materiaal
Meer opties
Meerkleurendruk
Merk
Meer opties
Ronddruk
Verpakkingsaantal
Meer opties